Els nostres animals


El benestar i la salut dels animals és una de les màximes prioritats de Masiets & Perich.


Durant tot el procés, busquem el màxim confort dels animals i tots els nostres esforços es centren en el seu benestar. Per aquest motiu, tots els nostres animals són criats en llibertat i a un ritme natural, respectant les seves necessitats. La dedicació i l’esforç, fa que la carn sigui d’una major qualitat i que puguem oferir el millor de nosaltres als nostres clients.

parallax background

Tots els nostres animals són criats en llibertat i a un ritme natural, respectant les seves necessitats.

#vedellestrapelles

Vedelles

Les nostres vedelles neixen a l’aire lliure i es crien juntament amb la seva mare i el ramat durant un període de lactància llarg, on poden interactuar amb els altres animals i les cries d’altres vedelles.

Passat un temps es separen de la mare i s’inicia el període d’engreix. Aquest procés es realitza en unes àmplies instal·lacions que es troben en una altre finca, però seguint el mateix model, la búsqueda del seu màxim confort. Els primers dies les cries estan més vigilades per a controlar que s’adapten correctament al nou medi. Per garantir la seva comoditat descansen sobre un llit de palla i mengen farratge i pinso de la mateixa finca on van néixer. .

#boussenseous

Bous

De tots els vedells que neixen a l’aire lliure amb les seves mares, s’escullen els que tenen millors qualitats per a poder-los esterilitzar. Actualment, es selecciona un vedell cada dos anys, però la previsió és de criar-ne un cada any. Aquests vedells esteralitzats, al cap de 4 anys es converteixen en bous. Durant aquests 4 anys els bous pasturen i creixen lliurement per la finca per garantir el seu benestar.

A mitjans de l’any 2019 vam criar el primer bou a Masiets&Perich.

#pollastressapastres

Pollastres de Pagès

Els nostres pollastres són de cresta i plomatge vermell intens. Viuen en galliners a l’aire lliure i són criats en baixa densitat a un ritme més lent. Aquestes característiques juntament amb el fet que tinguin més dies d’engreix, fa que es pugui garantir el seu benestar. La base de la seva alimentació és pinso de les finques de la zona.

D’aquesta manera aconseguim que sigui un producte de gran qualitat i que la carn sigui molt tendra i gustosa.