Masiets & Perich

Qui som


Som dos germans pagesos i ramaders que venim d’una família dedicada a l’agricultura des del 1960, on el nostre avi treballava i cuidava la terra i els animals. Ha sigut un d’ells qui ens ha ensenyat aquest ofici des de petits i ens ha fet estimar i estar orgullosos del què fem.

Tots dos vam decidir estudiar graus relacionats amb la cura de la terra i els animals i d’aquesta manera hem aconseguit que la nostra afició es converteixi en el projecte que tenim avui en dia. Aprendre a fer les tasques que ens va ensenyar el nostre avi aplicant els fonaments teòrics moderns, fa que haguem adaptat la tradició als nous temps. D’aquesta manera ens sentim orgullosos de mantenir l’essència que fa tants anys té la nostra família.

parallax background
hectareas-de-bosc
230

Hectàres de bosc

La nostra explotació consta de dues finques, Masiets i Perich, establertes al municipi de Rajadell, un petit poble de la Catalunya Central situat a la part oriental de la comarca del Bages.

blat
70

Hectàreas de conreu

Què fem?


El nostre projecte es basa en la criança i engreix dels nostres animals, així com també la comercialització.

El primer animal que va arribar a Masiets&Perich van ser les vedelles de la raça Salers creuades xarolès. Més endavant vam decidir començar el repte d’engreixar un bou i mica en mica també hem anat incorporant altres espècies com els pollastres, amb la intenció de seguir creixent en el sector i poder-ne incorporar de noves en un futur.

Per la comercialització del producte a Masiets&Perich hem optat per el consum de proximitat amb venda directa, ja que això permet als nostres clients obtenir productes directament del productor a casa seva, sense intermediaris. Aquest consum repercuteix en la qualitat del producte, volem oferir la possibilitat de consumir el producte fresc amb les propietats nutritives més òptimes possibles. També està relacionat amb l’accessibilitat a la informació del producte: el seu origen, l’alimentació i com s’ha elaborat finalment el producte. Per a nosaltres és molt important que els clients coneguin i tinguin en compte el nostre projecte i la manera de fer.

Els nostres valors

On som


La preocupació i el respecte per l’entorn és bàsic per a la nostra feina, per aquesta raó, Rajadell, amb una superfície de 45 km2 i poc més de cinc cents habitants, és un lloc idoni per a que els animals puguin créixer en llibertat i en un espai lliure de contaminació.


Contacta amb nosaltres